Ons boek Ongeschreven regels

Op 21 september 2017 verschijnt het boek ‘Ongeschreven regels, hoe je hardnekkige patronen in je team verandert’ van Annemieke Figee en Léonie van Rijn.

Over Ongeschreven Regels
Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Dit boek helpt je om de ongeschreven regels in je team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is.
De tips zijn niet alleen voor leidinggevenden en teamcoaches maar ook voor teamleden zelf zeer bruikbaar. Dat maakt het een heel bruikbaar boek voor zelfsturende teams.

Willem Mastenbroek over Ongeschreven regels
‘De kwaliteit van de samenwerking, zowel horizontaal als verticaal, wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. De auteurs laten zien hoe bepaalde interactie patronen mensen gevangen kunnen houden in een negatieve dynamiek. Inzichten van groot belang! En meer dan dat, de auteurs geven concreet en praktisch aan wat je er aan kunt doen. Aldus leest de tekst als een ijzersterke combinatie van diepgang EN praktische toepassing.
Een zeldzaam nuttig boek.’
Prof. dr. Willem Mastenbroek, hoofdredacteur ManagementSite.nl

Over de auteurs
Annemieke Figee en Léonie van Rijn zijn beide psycholoog en teamcoach. Samen vormen zij Firijn. Zij schreven eerder het boek ‘Groepsdruk’. Ze spreken regelmatig op congressen over hun methodiek om hardnekkige patronen in organisaties bespreekbaar te maken en te veranderen. Ze begeleiden organisaties op weg naar betere resultaten, door te werken aan succesvol samenwerkingsgedrag. Daarnaast trainen ze managers en coaches om teams naar succesvol samenwerkingsgedrag te coachen.

In Ongeschreven regels krijg je tools in handen waarmee je hardnekkige patronen in jouw team leert zien, bespreken en indien nodig verandert.(ISBN 9789082727708)

Voor meer informatie kunt u terecht bij Firijn, Annemieke Figee, 06 –24228290 of Léonie van Rijn, 06 – 51170803. Kijk voor meer informatie ook op http://www.ongeschrevenregels.com

Wil je ons boek vast reserveren of een recensie-exemplaar ontvangen? Vul hieronder dan je gegevens in.

 

Advertenties