Het spel

Onze methodiek rond ongeschreven regels wordt inmiddels door veel managers en teamcoaches ingezet.

Op basis van de inzichten uit onze boeken ‘Groepsdruk‘ en ‘Ongeschreven regels‘ hebben we een werkvorm ontwikkeld die teams in staat stelt op een veilige manier de gedragspatronen in hun team ter discussie te stellen en waar nodig te veranderen.

Workshop ‘het spel der ongeschreven regels’

In deze basisworkshop krijg je spelenderwijs zicht op de cultuur en ongeschreven regels in jouw team. Tegelijkertijd maak je kennis met het door ons ontwikkelde ‘spel der ongeschreven regels’ en wat het jou en je team kan opleveren om het samen te spelen. Na deze workshop is ook verdieping mogelijk. Op 18 januari hebben we een trainingsdag gepland. Klik hier als je je daarvoor wilt opgeven of meer van wilt weten.

Na de workshop of training heb je toegang tot het beveiligde deel van deze website, waar je verschillende werkvormen en tips vindt om het spel te gebruiken.

Reacties op de workshop:
“De workshop vond ik vernieuwend en inspirerend. Ik ga het spel binnenkort met de teams spelen, denk dat dit een manier is om de ongeschreven regels te kunnen bespreken.”
Tina Ujvari, manager bij Joods Maatschappelijk Werk

 

“Door mijn deelname aan de workshop heb ik meer inzicht gekregen in de ongeschreven regels en het effect hiervan. Het spel biedt hier een grote ondersteuning bij, aangezien de ongeschreven regels gekoppeld zijn aan een teammodel en je gericht in gesprek kunt gaan met de medewerkers. Voor mij was dit de 2e workshop, een goede aanvulling op de vorige workshop ‘Groepsdruk’.”
Ebelien Brander, adjunct clustermanager bij Kinderopvang Haarlem

 

Voorlopig is er geen basisworkshop met open inschrijving gepland. Deze is wel incompany aan te vragen.

Een workshop van 2 uur vraagt dan een investering van 750 euro, inclusief spel en toegang tot alle werkvormen en materialen.
Een workshop van 4 uur vraagt een investering van 1150 euro.

Wil je een dag de diepte in? Dit vraagt een investering van 1950 euro.

Op 24 mei is de eerstvolgende training van 1 dag met open inschrijving gepland. Klik hier voor mee informatie.

Investering: 395 euro. Lokatie: Amsterdam.

Aanmelden kan door onderstaand contactformulier in te vullen.

 

 

 

Advertenties