Trainingsdag ‘het spel der ongeschreven regels’

 
Waarom deze werkvorm?
Wij willen teamcoaches, teams en hun leidinggevenden handvatten geven om spannende teamprocessen bespreekbaar te maken. Met dit spel geven we structuur en tips waardoor het makkelijker wordt voor teams om gevoelige zaken met elkaar te bespreken.

In deze training krijg je spelenderwijs zicht op de cultuur en ongeschreven regels in jouw team(s). Daarnaast leer je hoe je het spel der ongeschreven regels op een goede manier begeleidt. Je gaat aan de slag met onze werkvormen. Er is ruimte voor jouw vragen en dilemma´s en je gaat oefenen met verschillende situaties die zich kunnen voordoen in jouw team. Ook krijg je handvatten voor de noodzakelijke vervolgstappen.

Thema’s
  • Onze werkvormen
  • Inzicht in en herkenning van belangrijke groepsdynamische principes
  • Systeemgericht observeren
  • Teamcoachingsvaardigheden
  • Hoe begeleid je spannende momenten?
  • Jouw eigen rol en waartoe het team jou verleidt…

Reacties op deze training:
Ervaren en enthousiaste trainers. Vakkundig. Ik heb allemaal handvatten om het spel op verschillende manieren in te zetten. Maar ook het inzicht dat je zelf vormen kunt bedenken.

De training heeft zeer aan onze verwachtingen voldaan. Vanuit jullie lezing op het Medilex congres, kenden we de basistheorie rond “ongeschreven regels”. Deze dag sloot daar perfect op aan en bracht verdieping. Fijn dat we nu met een kleine groep aan de slag konden.
Alle inzichten geven ons stof tot nadenken over het team waarin we werken. Hierdoor kunnen we ons team beter coachen.

Jullie zijn beiden prettige trainers: open, confronterend, niet bevooroordeeld, humor.

Op 24 mei 2018 is de volgende training gepland.

Locatie: Amsterdam of omgeving. Opgeven voor 18 januari of de training incompany aanvragen kan door het contactformulier hieronder in te vullen. 

Advertenties